VEF Blog

Titre du blog : chanson catalane/cançó catalana
Auteur : cantcatala
Date de création : 15-03-2010
 
posté le 24-08-2020 à 13:20:50

CAL MATAR AQUESTA PESTA DE CORONAVIRUS !!!!


 

35 Anys de trobades, de cançons i signatura del CD 

 

 L’Albert BUENO us convida al seu últim espectacle entorn de la presentació del seu últim CD « Passa el temps que tot s’ho enduu » el dijous 5 de novembre a les 18h30 al Centre Cultural de Cabestany.

Es tracta d’un disc original donant curs lliure a l’Albert per uns duos inesperats, sobre 4 arranjaments de Daniel TOSI i l’octuor a cordes del Conservatori de Perpinyà amb la soprano Lauranne OLIVA, sobre 3 arranjaments de Jean Noël NOMICO particularment un duo del titol CABESTYANY ENDAVANT, sobre 3 arranjaments de Pierre BILLON i Jean MORA compartint les veus en francès i en català  amb Guillem BUENO i l’Albert per un titol del grup cors I Muvrini. A notar que trobem sobre el disc un titol de Johnny Hallyday « J’ai oublié de vivre » traduit al català a la demanda de Pierre BILLON interpretat per l’Albert « M’hé olidat de viure » i un titol del Dr Christian FOURNOLS « Un món nou.

Tots aquests instants aniran acompanyats aquest dia per 35 anys d’imatges i vídeos de Patrick BOUDET  carregades d’emocions en forma « d’adéu siau ».